FAST FASHION

MAGAZIN ONLINE DE HAINUTE NOI,VINTAGE,RETRO,HANDMADE SI SH

duminică, 23 decembrie 2012

Pianina antica germana Ed. Seiler din secolul al 19-lea
Seiler astazi este unul dintre cei mai importanti producatori din Europa de piane  - din 1849, compania oferind raspunsurile la întrebarile legate despre pianul  perfect. Datorită acestui obiectiv pentru perfectiune, numele Seiler are un renume excelent la nivel mondial, după cei 160 ani de existenta.                       
Premiile  și distincțiile de la Viena, Amsterdam, Melbourne, Chicago, Berlin și Milano il fac recunoscut pe Seiler in toata lumea. În 1882 incepe producția proprie de tastatură .
Pianina are un sunet foarte clar și frumos și e prevazuta cu  două pedale.

Seiler foloseste lemnul din artar, fag, stejar, frasin, cires, mirt, nuc si paltin crescut în mediul natural ani de zile.Suprafata lemnului  este cerată, periata, satinata si lustruita - ca o garantie a suprafetei perfecte. Apoi este tinut un anumit timp la soare si intuneric ptr a capata spectre de culoare omogene.La sfârșitul anului, instrumentul este finit, devenind o piesa unica a naturii.Lemnul pianinei este sculptat si interiorul este realizat din bronz aurit foarte frumos, clapele din fildes si este decorata cu monede ce reprezinta perioadele(1876) și orașele în care pianina Seiler a câștigat premii. Fiind 100% de epocă, prezinta doar urmele patinei timpului.Este in stare f buna,iar restaurata va arata k noua.Are si 2 suporturi ptr lumanari ce nu au fost atasate in poza; Pret 11.900 ron

Niciun comentariu: